Fylleblogg.

Hej bloggen!

Satan vad jag lackar på ”skämt” om kvinnors underlägsenhet. Folk som inte fattar att om man skämtar för mycket så blir det fel i sig.

Varsågod för info.

4 reaktioner till “Fylleblogg.”

  1. En kan ju undra varför så många ändå, framför allt killar då det är dom som drar dom men tjejer också, känner att dom måste repetera dessa ”skämt” om och om igen, månad ut och år in. Jag stöter på sådana muppskallar, som tycker att höjden av humor är att dra ”skämt” om att kvinnor ska stå i köket och göra en macka, eller ett ”skämt” om misshandlade kvinnor.

    Att dom ens ifrågasätter andra för att inte ha någon humor när dom får kritik, vilket får mig att tänka eller säga till hen: Men va fan vill du inte få kritisk så håll käften med dina jävla skämt! Samma personer(er) gnäller sedan om att andra är överkänsliga… Men igen, va fan.. Det säger väl sig själv att drar du ett ”skämt” som dömer ut, sprider fördomar mot och driver med en hel grupp med personer, och förväntar dig att dom ska skratta åt sin underordning, så kan du väl för fan inte vänta dig att ingen ska reagera? Shitheads… *hatar*

  2. precis det här har gjort att jag måste hålla mig i bordskanten varje dag, hela tiden för att mina inkompetenta klasskamrater tycker att det är höjden av ”skönhet” att skratta åt kvinna-stå-i-köket-skämt. jag orkar inte bli arg mer och det gör mig arg. men. egentligen är det väl bra att ”välja sina strider”, jag har bara svårt att avgöra vilka strider jag faktiskt ska ta (när jag egentligen vill argumentera hela tiden)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *