11 reaktioner till “Grattis!”

  1. Tydligen tycker folk runt om i världen att man ska göra så, säga grattis, ge presenter och leka lilla mors dag. Jag tar fram konspirationsteoretikern i mig och hävdar att det måste vara för att ta bort fokus från de saker som borde uppmärksammas en dag som denna. Eller så är det lathet. Det är ju lättare att sticka till någon en blomsterkvast och säga ”grattis” än att se till att denne får t. ex. lika lön för lika arbete.

    1. Åh-åh-åh kan vi inte göra det! Fast tvärt om! Uppmärksamma problematik istället för att konsumera på tramsiga konsumtionshögtider! Mer mödradödlighet och mindre kort på morsdag liksom.
      Fast det kan nog bli tråkigt i längden. Man får hitta vettigare saker att fira…

  2. Hej! Vill bara säga att jag gillar din blogg supermycket, den är verkligen nödvändig bland alla rosa-tjafsbloggar. Men jag undrar jättemycket varför du väljer att kalla dig ”flatfeminist”? Om jag fattat det rätt har du haft pojkvän, och då är man ju ingen flata. Kan vara så att jag missförstått, men om det nu är så att du inte är flata så kan det ju vara ganska missvisande. Kan tänka mig att för de som faktiskt är homosexuella är ordet ”flata” ingenting man slänger sig med för att det ska låta coolt. Flata är någonting man bara är.

    1. Jag skulle inte hetat så om det inte var för att det användes som tillmäle mot mig i ett bloggbråk. Du kan läsa om det här: http://www.arsinoe.se/?p=6050 Har funderat lite på att byta av precis den anledning du nämner men gillar det samtidigt.

  3. ah, nanna johansson i tankesmedjan gjorde en jättebra krönika om det, den borde du lyssna på. ligger uppe på p3s hemsida.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *