Kom i kontakt med ditt inre hat
Den rabiata orakade rabiesfeministen Fanny
Radikalfeminist och kommunist vid namn Fanny Åström (mellannamn: Arsinoe) som studerar pol.kand. vid Uppsala Universitet. Bloggar om relationer, kommunism, feminism och ideologi.

Twittrar indignerat under namnet @sinoes.

Skicka beundrarbrev, hotmejl eller jobberbjudanden till arsinoe.blogg@gmail.com.
Följ mig på Bloglovin!
bloglovin

Hej världen!

Hej och välkomna till min ”lilla” blogg :).

Jag har innan bloggat här under namnet intefanny då Fanny var upptaget, men har nu beslutat att flytta till egen domän. För tillfället är allting otroligt krångligt och jag är medveten om att bloggen ser helt fruktansvärt ful ut, men det kommer lösa sig så småningom hoppas jag. För tillfället belastar jag min pojkvän med alla mina bloggbekymmer.

Domännamnet, arsinoe.se, kommer sig av mitt mellannamn som är just Arsinoe. En aning pretentiöst av mina föräldrar, kan man tycka. Jag ville egentligen att den skulle heta fanny.se eller fannys.se, men båda var upptagna av så kallade ”hemsidor”, de vill säga någon slags presentation, en samling bilder och sen inget mer. Jag tycker verkligen att jag förtjänar det namnet mer.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Ge mig pengar!
Arkiv