Hjälp mig att få äta cupcakes med bloggtoppen!

Nu har jag nominerat mig själv till årets blogstar och årets bloggprovokatör. Varför? För att jag så himla gärna vill gå på blogawards och bli fotad tillsammans med Blondinbella!

Hjälp mig i min strävan och nominera mig till någon passade kategori, jag rekommenderar blogstar (som är för ”bubblare”), bloggprovokatör och guldpennan. Ser inte hur jag skulle kunna platsa i någon annan kategori. Kanske blogginspiratör, eftersom jag inspirerar mina läsare till mer ilska och hat i vardagen.

Nu är jag sådär pinsam och höjer upp mig själv. Whatever, jag vill verkligen verkligen träffa Blondinbella och äta cupcakes med bloggtoppen.

7 reaktioner till “Hjälp mig att få äta cupcakes med bloggtoppen!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *