Idel missöden.

Den här dagen har kantats av idel missöden.

Jag gick till vårdcentralen för att få hjälp med min stackars mage. Min läkare var en kvart försenad, dessutom var hon totalt ointresserad av att meddela mig någonting om vad hon tänkte om någonting. Hon berättade inte vad hon skulle testa mig för, hon förklarade inte vad som tydde på att det var det som det var. Hon skrev helt enkelt ut nån jävla medicin utan att berätta något om hennes misstankar och lät mig ta ett blodprov utan att förklara varför, när det skulle bli klart eller om hon skulle ringa upp och berätta vad det visade.

Jag frågade om det var troligt att jag led av det hon gav mig medicin för och hon bara ryckte på axlarna, totalt oförmögen att delge mig någon information om mig egen kropp.

Jag bad henne skriva ut p-ringar åt mig, vilket hon sa att hon skulle göra. När jag kom till apoteket så visade det sig emellertid att hon inte gjort detta. Då det var den enda verkliga behållning av besöket så började jag nästan gråta av irritation vid apotekskassan.

Att betala 150 spänn för ett extremt oproffsigt och icke-informativt möte med en läkare som är totalt ointresserad av mig och som dessutom inte kan se till att skriva ut det hon säger att hon ska skriva ut är fan hemskt. Jag hatar att gå till läkaren.

En kommentar till “Idel missöden.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *