Kom i kontakt med ditt inre hat
Den rabiata orakade rabiesfeministen Fanny
Radikalfeminist och kommunist vid namn Fanny Åström (mellannamn: Arsinoe) som studerar pol.kand. vid Uppsala Universitet. Bloggar om relationer, kommunism, feminism och ideologi.

Twittrar indignerat under namnet @sinoes.

Skicka beundrarbrev, hotmejl eller jobberbjudanden till arsinoe.blogg@gmail.com.
Följ mig på Bloglovin!
bloglovin

Inte barnvänligt alls tydligen.

Det har sovit vänner till familjen i mitt rum i helgen.

När jag kom hem så började mamma lite försiktigt med att säga: ”jaaa Fanny, det har ju sovit barn i ditt rum… Så vi tänkte att vi kanske kan ta ner de mest sexistiska bilderna från din vägg…”

Nu ifrågasätter jag i och för sig ordvalet ”sexistisk” men hon syftade alltså på de två kukarna som kommer, fittan och bilden på en naken kvinnotorso.

4 kommentarer till Inte barnvänligt alls tydligen.

  • Candy skriver:

    Sexistiskt används ofta i helt fel sammanhang. Jag har t.ex. blivit kallad sexistisk för att jag tänker mycket på sex & är kåt av mig. WRONG CHOICE OF WORD! Kåt? Ja. Sexistisk? Nej.

    Gillar att du ritar könsorgan hur som helst! :D

    • Fanny skriver:

      Det är faktiskt min vän Emil som gjort dem i bläck, och hans vän Robin som gjort den i blyerts. Men jag gillar dem verkligen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Ge mig pengar!
Arkiv