Kom i kontakt med ditt inre hat
Den rabiata orakade rabiesfeministen Fanny
Fanny Åström. Bor i Örebro och pluggar genus. Skriver om feminism, relationer, lesbisk existens och manshat. Ritar också.

Twittrar indignerat under namnet @sinoes. Finns på instagram under namnet @fannyarsinoe.

Skicka beundrarbrev, hotmejl eller jobberbjudanden till arsinoe.blogg@gmail.com.
Följ mig på Bloglovin!
bloglovin

Låtsasengagemang.

Fan vad jag hatar sånt här ”sätt den här smilyn efter ditt msn-namn/facebook-uppdatering förs att visa stöd för den här speciella gruppen just idag!”, ”gå med i den här facebookgruppen för att ”stödja” det här” eller ”bär lila kläder för att visa ditt stöd mot HBT-ungdomar”.

Internet har verkligen gjort det alldeles för enkelt att ta ställning och visa sitt stöd för saker och ting, så folk tycker att det räcker mig att ah en speciell färg på kläderna eller gå med i en grupp för att göra sitt. Det enda som räknas är att man visar vad man tycker, man använder åsikter som en slags accessoar som man basunerar ut för att stärka sin självbild, men har inget intresse av att faktiskt gör något på riktigt.

Idag behöver man liksom inte ens skänka pengar för att kunna säga att man bryr sig, det räcker med att ha en viss smily i sitt msn-namn.

En kommentar till Låtsasengagemang.

  • Candy skriver:

    Jag förstår din poäng och jag kan till viss del hålla med dig. Dock tror jag inte att alla som deltar i sånt endast gör det lilla. Jag deltog tex. i det där ”bär lila för att säga en självklarhet”. Jag tycker inte att det räcker, men det är en av många saker man kan göra.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Arkiv