Lyxiga myskläder.

En sak jag tycker är fullständigt obegriplig rent estetiskt är lyxiga myskläder. Detta innefattar alltså odd molly, chillnorway och juicy couture som är helt obegripligt populärt. För det första så fattar jag inte estetiken för fem öre. Varför klä sig i rosa pryliga ”dressar” med guldtryck?

Alltså. Varför i helvete lägger man pengar på snygga myskläder? Varför spenderar man 1000 spänn på ett par mysbyxor eller en velourtröja? Det är fullständigt obegripligt, för man visar sig väl fan ändå inte i myskläder så att folk kan se en. Och om man nu gjorde det, vad vill man förmedla? Att man ägnar så mycket tid åt att vara deppig och äta ben&jerrys att man bryr sig om att vara snygg även då? Att man har för mycket pengar? Att man prioriterar konstiga saker?

Det är ungefär lika obegripligt som folk som köper fancy bindor. Orka glamourisera sin mens, liksom.

10 reaktioner till “Lyxiga myskläder.”

 1. Men gud, ja! När jag ser den där dressen tänker jag svenska hollywoodfruar och Kissie (och det är kanske inte de man helst förknippas med). Känns väldigt gå-till-Ica-med-ett-kilo-mascara-och-rosa-blingbling-mjukisar-och-låtsas-att-du-just-har-stigit-upp.

 2. Så sant, jag har också funderat lite kring det här. Men jag antar att inte alla har samma prioriteringar som jag, även om jag tycker vissa är smått knasiga ibland.

 3. Begriper mig inte heller på det. Alltså visst, jag vill också ha snygga myskläder eftersom jag föredrar att kombinera estetik & bekvämlighet, dock vill jag inte lägga hur mycket pengar som helst på det och inte tycker jag heller att Juicy Couture är snyggt. Gjorde det dock när jag var 18 och en snobbig fjortis. Usch, mitt 18-åriga jag var rent vidrigt. Naturligtvis av fler anledningar än min klädsmak, men den är en av dem.

 4. Visst kostar Juicy Couture mycket pengar (betydligt billigare i USA) men en anledning till att handla dem är att det är sjukt bra kvalité! Färg, form, sömmar är toppen efter flera års innehav. Trots användning nästan dagligen och tvätt och torktumling två gånger i månaden ser min lilla dräkt ut som ny. Hellre prioritera en mys-outfit en att konsumera flera med sämre kvalité. Min dräkt är enfärgad så risken för att tröttna är minimal. Däremot ”fancy bindor” har jag heller ingen förståelse för, apotekets går precis lika bra!

 5. äsch vissa människor tycker väl det är snyggt att gå omkring i myskläder? inte för att jag gör det men the taste is like the ass som jag tycker om att säga. Då när Juicy kom ut var det rätt inne med att springa omkring med mjukiskläder om jag minns rätt.

 6. Jag tror att de flesta människor klär sig för sin egen eller sin partners skull. Jag förstår absolut att vissa människor inte vill känna sig för sunkiga när de myser hemma själva eller med sin partner.

  Om det är något jag tycker är tråkigt är när personer i relationer slutar klä upp sig för varandra eller anstränga sig. Det är dock något som jag helt lämnar till varje individ att bestämma. Vad vet jag, trashy snusksex kanske är awesome.

  1. Om jag sunkar så brukar jag inte vilja vara ”piffig” när jag gör det. Däremot piffar jag gärna till mig annars, men inte med rosa mjukiskläder.

 7. Det finns mycket trevligare myskläder än mjukisbyxor och velour. Har dessa tjejer hört talas om jeans och t-shirt? Sunkkläder som är tåliga, lagom snygga och bekväma. Dessutom funkar de i skogen, på dansgolvet och i tvättstugan.

  Jag känner folk som drar på sig pyjamasbyxor när de ska sunka och för mig är det obegripligt, varför vill man sunka? Känns som om man inte har tillräckligt att göra isåfall. Stäng av tvn och gör nåt vettigt istället istället.

 8. Har den dära mjukisdressen , och den är som väldigt mysig men även riktigt fin 🙂 vad är problemet ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *