Men lär er att inte förstöra mina pennor.

En sak jag tycker är otroligt irriterande är folk som inte kan handskas med pennor. Jag har ju nästan alltid mitt pennskrin med mig och folk lånar ofta pennor av mig. Och det är ju liksom ofta ganska dyra pennor, som kostar kanske 20-30 kronor styck, vilket ändå blir en del pengar om man har kanske 10-15 stycken olika.

En sak som folk konsekvent ägnar sig åt är att trumma med pennan på olika saker. Detta sabbar pennan totalt eftersom stiftet inne i den går sönder vilket gör att udden ständigt bryts av. Det är dels dåligt eftersom man måste köpa en ny, men också för att det är förbannat tråkigt att vässa en penna i fem minuter innan den kan användas. Jag var tvungen att vässa av fan en decimeter av en penna nu.

Och så blir folk såhär när man säger till dem: ”ameh, det är ba en penna ju”. Förvisso, men en penna som jag bara vet ett ställe jag kan köpa den på och som kostar 30 spänn. Skittråkigt att behöva handla nytt hela tiden.

En kommentar till “Men lär er att inte förstöra mina pennor.”

  1. Ja, och dessutom ser man väl till att vara försiktig med folks saker. Spelar ingen roll om det är en penna eller någonting annat. Lånar jag något av någon försöker jag vara så rädd om det som jag bara kan, och om jag ändå lyckas förstöra det på något sätt säger jag till. Det värsta jag vet är fan när folk inte ens säger till. Har varit med om det flera gånger: folk som råkat ha sönder något men inte sagt till. Så jävla oartigt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *