Kom i kontakt med ditt inre hat
Den rabiata orakade rabiesfeministen Fanny
Fanny Åström. Bor i Örebro och pluggar genus. Skriver om feminism, relationer, lesbisk existens och manshat. Ritar också.

Twittrar indignerat under namnet @sinoes. Finns på instagram under namnet @fannyarsinoe.

Skicka beundrarbrev, hotmejl eller jobberbjudanden till arsinoe.blogg@gmail.com.
Följ mig på Bloglovin!
bloglovin

Mer om töntar.

Jag känner att jag behöver förtydliga en grej angående töntarna. Jag riktar mig inte till människor som av olika skäl inte har möjlighet att engagera sig. Detta har jag full förståelse för, det kan finnas många skäl till att en inte kan eller orkar och det måste en såklart respektera. Det jag har något emot är det där självrättfärdiga som finns i att ha Den Rätta Åsikten utan att vara beredd att offra något för den. Jag tycker inte om idealism och individualism, men jag kan såklart inte döma den som inte har orken. Jag har den inte alltid själv.

Sedan tycker jag såklart att det är fett om folk får tummen ur och engagerar sig, och jag tror också att det kan vara en positiv upplevelse för de flesta. Det är ganska fett det där, att liksom känna att en är en del av en rörelse istället för att bara sitta någonstans och ha olika åsikter om saker och ting. Jag rekommenderar det starkt.

En kommentar till Mer om töntar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Arkiv