och jag ber så mycket så mycket om ursäkt och jag vet inte riktigt jag

och jag ber så mycket så mycket om ursäkt och jag vet inte riktigt jag men jag ville liksom komma in i dig träda in i ditt kött om du förstår min älskling jag ville liksom vara ett enda stort helt med dig jag ville liksom ångas upp i det moln som var du som vore vi två som blev ett enda helt jag ville liksom jag om du förstår så ville jag liksom vara ett helt jag ville att du skulle se och förstå men jag vet inte och egentligen är jag ganska dum ursäkta förlåt ursäkta förlåt och tack så mycket för att du ändå kan finnas där på distans på andra sidan telefonens trassliga tråd för bara några små korta minuter av det ändlösa hav den vidsträckta (och jag ber om ursäkt för ordet) ocean som var mitt liv som en gång varit vårt men delade sig uti tu gick från det stora enda hela till att vara blott ett halv under moses stav men det är klart och du vet och jag vet att jag vet inte baby och därför slutar jag skriva nu men bara en sista sak och det var den att jag ville hålla dig kvar och min kärlek till dig gav mig rätten till det rätten att skriva att skälla att göra dig svag och jag ville att mina ord skulle vara din lag och det gav mig rätten åh baby jag vet att göra dig svag som du en gång gjort mig och jag ville så gärna få finnas i dig och jag vet jag ska sluta och ursäkta förlåt jag har sagt det så ofta men jag pratar för mycket åh all denna tid som har använts fel och jag pratar och pratar och kärleken hatar och jag ligger i sängen och tänker på dig och jag vet jag ska sluta jag vet att jag måste samla mig samma och göra detta halva till det hela igen och jag vet jag ska sluta men en sista sak när du rörde vid mig så blev jag så svag jag darrade sakta jag darrade snabbt och mitt kött blev till stål och jag stod där helt stel och önskade hoppades på det som skulle bli helt och jag vet jag ska sluta men en sista sak och den saken är att med dig vill jag dö jag vill finnas djupt i dig tills mitt sista andetag och jag vill bara ha det som gjorde mig svag och jag vet jag ska sluta men du gör mig så oerhört spak det är som om du höll mig djupt och nära som om du rätade ut alla linjer i mitt ansiktes hud när du viskade du ville ha mig till brud och jag såg och jag tänkte och jag vet jag ska sluta men jag såg och jag tänkte och ursäkta förlåt att vi stod där vid altaret en höstdag så våt som mitt kön och jag ville dig älska för evigt och ursäkta förlåt jag ska sluta nu nu när du delat det som var vi i tujaggavalltfördig

3 reaktioner till “och jag ber så mycket så mycket om ursäkt och jag vet inte riktigt jag”

  1. Både stilen och innehållet påminner mycket om Åse Eriksdotters ”Oskyld”, om du inte har läst den redan rekommenderar jag starkt att du gör det, den boken yxade upp ett kreativt schakt i mig där små prosalyriska kolsyrebubblor flyger ut tom denna dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *