Omnämnd av Hanna Widerstedt.

Det bästa med att vara nominerad i blogawards är ju att Hanna Widerstedt har fällt ett utlåtande om mig!

Nå, man måste ju ändå säga att hon träffade ganska rätt med tanke på att hon inte ens läst bloggen. Skulle dock aldrig uppröra mig över att man får bra mat i fängelser, men har säkert tagit upp diskussionen någon gång.

Grejen är att jag tycker att Hanna Widerstedt är ganska skoj och ball. Jag tyckte det var skitbra när hon onanerade i Big Brother-bikten på kvinnodagen.

Vidare så tycker jag att det är intressant att se det enorma hat hon utsätts för. Jag minns videon om att hon hatar svenska killar som fick helt orimligt mycket hat, det var helt stört. Det var ”hora” och ”slampa” och hot om mord och misshandel och våldtäkt.

Äh, jag vet inte vart jag vill komma riktigt. Ska i alla fall bli kul att få hälsa på henne på galan.

8 reaktioner till “Omnämnd av Hanna Widerstedt.”

  1. Widerstedt har å andra sidan inte mycket övers för kvinnor eller feminister. Hon spyr ut en hel del hat. Tycker det är okej med allt hat och våld mot feminister, fast hon själv får massa hat själv som är kopplat till sexism… Men hon vill aldrig tänka så långt.

    Oh well.

  2. Ja, hon är med i en jävligt obehaglig grupp på Facebook som handlar om att spöa feminister. I övrigt har jag också tyckt hon är rätt kul, var övertygad om att hon drev först, men är inte lika säker nu längre, känns som att det har gått för långt för det.

  3. Jag fick ett rätt bra intryck av Hanna W i Big Brother. Tyckte hon var en utav de schysstaste och intelligentaste deltagarna, men det var få som uppfattade det så, vilket jag kan förstå. Men det är ofta jävligt svårt att upprätthålla den där gränsen mellan ”på riktigt” och ”på låtsas”. Jag tror inte hon själv vet riktigt vart hon är.

  4. Alltså det där frågetecknet i första meningen i hennes kommentar om den här bloggen gör att jag inte orkar kolla in hennes blogg (har missat den liksom alla andra nominerade i den där bloggtävlingen (utom just den här) – att hänga med i bloggsvängen är svårt för fan!). Det brukar dyka upp omotiverade frågetecken ofta på bloggarna nu förti’n, får mina ögon att svida (som så mkt annat).

    Kul att du tycker att hon är kul, fighting fire with water. Bra strategi.

    1. Men ja! Jag tycker också att det är jätteirriterande med omotiverade frågetecken i meningar som snarare är påståenden än frågor!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *