Öppet brev till DennisM.

Din blogg blev stor efter att du skrev att Hanna Friden var snyggare när hon var anorektisk. Hon blev med all rätta extremt upprörd. Du gjorde någon halvtaskig avbön där du snackade om hur synd det är om dig och fortsatte sedan med din osmakliga ätstörningspropaganda i samma veva som du försökte vinna sympatipoäng eftersom du var så utsatt för påhopp och aggressioner. Du hade ju inte vetat att Hanna varit anorektisk! Att man inte ska kommentera andra utseende oavsett ätstörningar föll dig liksom inte in. Sedan blev du väl frisk från ätstörningarna (även om de nu verkar vara på väg tillbaka) och la ner med den grejen.

Men din blogg är alltjämt ett tydligt uttryck för ditt enorma uppmärksamhetsbehov. Du umgicks i olika turer med Paow och Kissie samtidigt som du skrev om att de var omogna och att du såg dig själv som någon slags förebild för dem och ville få dem in på ”rätt bana” när det kommer till bloggandet och livet i största allmänhet. Det vill säga bort från bloggbråk, det var i alla fall så jag uppfattade det. Synd bara att du inte kunde leva efter dina egna ideal.

Du har också drivit en ganska massiv hatkampanj mot muslimer i din blogg som upprört många läsare. Ett av dina huvudargument har varit att Islam inskränker friheter för homosexuella. Det är bara offerkoftan hela vägen; muslimer ska inte ha rätt att utöva sin religion eftersom vissa muslimer inte tycker om homosexuella. Alla ska tolerera dig men du behöver inte tolerera någon; varken deras religion, deras politiska åsikter eller deras hårväxt.

Utöver det har han hoppat på Lady Dahmer genom att sno en av hennes bilder och skriva om hur äckligt kroppshår är, citerat Cissi Wallin falskt, skrivit feminister som tycker att det är fel att lägga sig i andra hårväxt är manshatare och nu senaste hoppat på Micha, det 15-åriga mamman som bloggar, väldigt hårt. Du har publicerat bilder på henne och skrivet att hon är en olämplig mamma. Enligt dig skrev du bara inlägget om Micha för att berätta för sina läsare om hur det kan gå om man skaffar barn för tidigt.  Hade du inte kunnat skriva mer generellt om unga mammor då? Var du verkligen tvungen att lägga ut bilder på Micha?

Jadu Dennis. Tänk om jag skulle skriva ett inlägg med en bild på dig i för att ”avskräcka” mina läsare från ätstörningar? Kalla dig för olämplig jurist på grund av dina påhopp mot muslimer? Eller kanske på grund av dina regelbundna intrång på upphovsrätten? Uppenbarligen har du dock kolla på lagstiftningen eftersom han själv hotat med polisanmälan för upphovsrätssintrång. Lite märkligt dock att du själv anser dig stå över lagen.

Du menar att folk ska sluta snacka om hur din blogg blev stor från första början eftersom det där ligger bakom dig nu. Kanske ligger just påhoppen mot Hanna Fridén och ”paris hilton”-dieten bakom dig, men du fortsätter att provocera för att få läsare, trots att du flera gånger skrivit om hur fel du tycker att det är att göra det.

Du skriver alltid om att du vill vara en bra förebild, om att du är en bra förebild. Jag har ett tips: sluta behandla andra människor som avföring. Sluta behandla människor på sätt som du själv polisanmäler folk för om de gör mot dig. Sluta fördöma och moralisera och börja istället försöka förstå andra människor. Tror du att Micha blir en bättre morsa för att du skriver så om henne? Tror du att muslimer blir mer toleranta mot homosexuella för att du är så extremt fördomsfull? Tror du att människor blir inspirerade och glada av din blogg när den fullkomligt översvämmas av skit och fördomar emot andra människor?

Folk säger att jag inte borde bry mig om dig och det är väl egentligen sant. Men det är något med din uppenbarelse, din brist på konsekvens, dina idiotiska resonemang och din urkassa människosyn som gör mig så förbannad. Varför kan du inte bara växa upp och bete dig som den vuxna människa du borde vara?

17 reaktioner till “Öppet brev till DennisM.”

 1. Jag håller med dig.
  Hans inlägg låter ofta som upprepade provoceringar för att få läsare alternativt är det underförstått att han haft/ska ha sex med sin pojkvän…so what liksom…

  Jag såg statistiken på DennisM´s blogg de gånger han skriver för att provocera LadyDahmer eller andra ”storbloggare”, bloggen får enorma toppar under ett par timmar just den dagen och sjunker sedan igen….Det är nog det han är ute efter, egotrippar.

 2. Jag tycker, ärligt talat, att man inte är särskilt lämplig som jurist (åtminstone inte inom straffrätten) om man har en tydligt förutfattad mening om en viss folkgrupp.

  Jag tycker inte heller att man är en särskilt bra människa om man envisas med att smutskasta andra människor offentligt.

  1. Om han inte blåljuger om sin ålder, eller började på universitetet som femtonåring så är han ju än så länge rätt långt ifrån att kunna titulera sig jurist. Jag misstänker starkt att hans bloggkarriär inte nödvändigtvis kommer att vara ett plus om han någon gång skall börja söka tingsplaceringar och jobb.

    1. Ja, det framgår ju av hans blogg. Min poäng är att han har en bra bit kvar tills han är färdig, och att en blogg som den han driver nu inte nödvändigtvis (läs: gissningsvis inte alls) är någon tillgång när han längre fram behöver bra praktikplatser etc. Rätt många arbetsgivare kommer nog att fråga sig precis samma sak som Alice frågar sig, och om jag har fattat saken rätt så är det rätt så fet konkurrens, d.v.s. det kommer att finnas många kapabla juridikstudenter att välja på som INTE har kastat skit på kända personer, folkgrupper, etc. etc. offentligt. Oooops … (In your face!) Iofs kanske han har världens bästa kontakter, så att ingenting annat spelar någon roll.

 3. Men det är väl fint att du bryr dig ändå. Någon måste ju bry sig om och säga ifrån när människor beter sig så där illa. Och usch, tycker verkligen Dennis M beter sig grisigt åt. Han kanske inte ens tycker hälften av det han skriver, men det spelar ingen roll- för han skriver det ändå. Elakheter blir inte mer okej för att man EGENTLIGEN inte menar dem. Är nästan ännu mindre okej när man skriver dem bara för uppmärksamhet och pengar, och då är det ju riktigt jävla illa med tanke på hur otroligt illa det är att göra det bara för att. Det blir liksom elakt i slutänden ändå. Internet är ju ändå verkliga livet det med, bara på ett annat plan. Man möts inte öga mot öga, men det är fortfarande verkliga relationer med verkliga människor, som har verkliga känslor och kan må skit av att läsa sådana saker skrivna om sig, som Dennis M skrivit om folk.

  För övrigt, såg du det inlägget där Dennis ville att man ska skriva ut sin längd och vikt? Så himla… meningsfullt. Verkligen. eh.

 4. Jag blir dessutom riktigt irriterad över att han inte heller besvärar sig med att svara. Han skriver ett provocerande inlägg och låter magin ta över ungefär, lutar sig tillbaka. Han får mängder av kommentarer där folk skriver att de inte håller med, många vill skapa en diskussion, de ställer frågor. Men han svarar ingen. Han skriver inte ens ett förklarande inlägg efteråt.

 5. DennisM är så jävla ignorant. Han skiter i vad någon tycker, han vill bara få höra sin egna röst. Ett stort ego alltså. Poänglöst att försöka debattera med honom, han ignorerar allt som inte bekräftar hans egen bild på sig själv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *