Oron.

Jag är fan helt otrolig när det kommer till att oroa mig. Så fort något trevligt händer så skissar jag upp värsta Burman show-scenarierna om att allt bara är ett enda stort lur från någon som vill mig illa, typ en töntig före detta klasskompis. Det var i alla fall därför jag sökte upp en kurator men det hela gav mig absolut ingenting, alltså måste jag lösa det på annat sätt, oroar mig dock för mycket för att handla. Kan man lida av kronisk oro? Jag gör nog det i så fall.

4 reaktioner till “Oron.”

  1. Jag tycker du ska fortsätta söka efter nån professionell person att prata med. Även om man inte mår jättedåligt så kan det ändå vara något som är värt att lägga energi på om det finns chans att det förbättrar livskvalitén.

  2. Man kan ha generaliserat ångestsyndrom. Synd att kuratorn inte funkade, men jag skulle prova igen fast med en annan. Det finns hjälp att få, men personkemin med kurator och klient stämmer inte alltid.

  3. Ja det kan man, man kan lida av GAD, precis som Hanna skriver. Hoppas du hittar någonting som kan hjälpa dig. Meditation kanske? Läsa böcker i ämnet? Terapi hos en professionell? Kan ju ta ett tag innan man hittar rätt person att prata med.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *