Personlig utveckling.

När vårat flygplan blev försenat så fick vi sådana där värdecheckar som vi kunde köpa grejer på flygplatsen med som jag köpte tidningen cosmopolitan för. Jag läste ju skitmycket tjejtidningar för drygt ett år sedan, men la av med det.

Hur som helst var det så jävla otillfredsställande. Det var inte ens lite kul som skräpunderhållning, utan bara genompissigt och tråkigt. Jättetråkiga uppslag om typ ”relationer” och skit och dålig journalistik. Jag är så jävla glad att jag inte köper sån skit längre. Fan den största personliga utvecklingen jag gjort det här året.

En kommentar till “Personlig utveckling.”

  1. Jag har en väninna som läser för att det är fascinerande, men jag tror att hon kommer att tröttna när det blir för mycket & då slutar det vara fascinerande & blir bara olidligt. Jag kunde fascineras förut & jag köpte för att jag hoppades att det någon gång skulle vara OK att läsa – ville ju läsa om smink & sex men inte på ett så efterblivet sätt! Nu klarar jag inte av att läsa en sådan tidning utan att drabbas av en vrede som INGET annat kan väcka. I princip. Illustrerad Vetenskap för hela slanten istället. Inte världens mest seriösa vetenskapstidning men jag kan fan så mycket mindre om vetenskap än om kvinnor & män, så jag märker iaf inte när tidningen trampar över mig 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *