6 reaktioner till “Ritat.”

  1. Undrar om du vet att Maria Montazami har fått ett eget TV-program? Hon är ju verkligen jättepopulär i Sverige och jag tycker personligen att hon uttrycker extremt föråldrade åsikter. Ex. hur hon hon sagt att män ser dumma ut om de dammsuger och hur hon hoppas att hennes döttrar blir hemmafruar medan hon vill att hennes son ska bli läkare. Hur hon hela tiden sprider könsroller omkring sig. Typ igår i hennes program när hon ville att hennes son skulle känna sig som en man så hon lät honom hissa en flaggan… hur bara män kan grilla. Skulle kunna fortsätta i all evighet.

    Det jag blir så förvånad över är att INGEN kritiserar henne. Det är som om man inte får kritisera henne. Hon har ju minst lika mycket makt som blondinbella och hon blir ju kritiserad hela tiden. Maria har ju både en blogg och ett eget TV-program plus Svenska Hollywoodfruar.

    Några tankar..? Har du sett programmet? Gudrun Schyman ska visst vara med nästa gång. Säger inte att jag tycker att du gör fel som inte skriver henne, men undrar bara om du har några tankar kring att denna människa kan slänga så många galna uttryck runt omkring sig och intebli kritiserad alls? :S

    1. Fattar inte varför jag skulle kritisera hen ärligt talat. Det är knappast hen som är grunden t patriarkatet liksom.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *