Så kul att vara med och påverka!

Bland de de företag och organisationer som finns representerade på ung08 så ingår bland annat Sl, som var på plats med ett dj-bås och idévägg. Man kan fråga sig varför Sl fokuserar på att marknadsföra sig som hippa bland mindre välbemedlade ungdomar istället för att se till att göra kollektivtrafiken mer tillgänglig för dem.

I alla fall så hade Sl en så kallad idévägg där man kunde fästa sina idéer. ”Alla idéer sparas och så läser vi dem” berättade kvinnan som förklarade det hela för mig innan jag skrev ner mina idéer som du kan se nedan. Mina är de två till höger som är skrivna med blå penna:

Jag känner mig nu helt upprymd inför tanken att de kommer läsa mina idéer och ta dem i beaktning. Så trevligt när man får vara med och påverka!

12 reaktioner till “Så kul att vara med och påverka!”

    1. De hamnade i skräpet först, vet inte varför. Fixar för det mesta sånt direkt men nu har jag inte kunnat.

  1. SL borde ha fler vakter som sätter dit folk som plankar tycker jag. Om jag måste betala så ska alla göra det. Det blir orättvist annars.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *