Säljsekten.

Sitter och kollar på Dokument inifrån – säljsekten som handlar om företaget the Phone House och deras säljare. Det är så fruktansvärt obehagligt hur den här äckliga säljarandan hjärntvättar dessa människor. Jag ryser.

Fantastiskt att man ska behöva wallraffa på ett jävla säljföretag. Jag menar, det är ju liksom inte nån kolgruva vi talar om. Men det är fantastiskt att de har gjort det. Jag har alltid undrat hur fan människor klarar av den där typen av jobb. Uppenbarligen så gör man inte det.

Aja. Se dokumentären. Ett fantastiskt tidsdokument, en otrolig inblick i den nya sköna ”alla-kan-bli-entreprenörer”-andan.

5 reaktioner till “Säljsekten.”

  1. Såg den och blev äcklad, men inte alls förvånad. Och hela arbetsmarknaden består ju typ bara av säljjobb, särskilt för unga som saknar erfarenhet. Herrejävlar vad glad jag är att jag inte är en av dessa som nyligen tog studenten, dom har ju inte många alternativ till sånna slavjobb.

  2. Debatteras just nu på svt debatt.

    Håller med er. Samtidigt känner jag ingen sympti för de råttaktiga ungjävlarna. Vill de ”jobba” och ”sälja” tills de skiter i byxorna och ingen i deras bekantskapskrets ingriper, då är det väl vad de vill. Alla vill ju nå ”framgång”. En eller annan hjärnblödning på kuppen är väl inte så farligt… 🙂

    1. Jag känner verkligen sympati med hon som svimmade. De blir ju utsatta för hjärntvätt och dessutom olagliga arbetsförhållande med arbetsmånader på 240 timmar, det är ju sjukt! Vårat samhällsklimat ser ut så: ungdomar tror att de måste ta vilken skit som helst för dte är fet vi alltid matas fulla med.

      1. Är man så svag så krossas man i det här samhället. Det är djungelns lag. Det kostar att ligga på topp. Att hon sen kanske bara fick bajs för besväret borde hon kanske misstänkt från början. En tomte säger nu på tv att han tjänade över 100 papp en månad, ca 130 sa han nog. Låter groteskt. Förutsatt att han inte ljuger, vad är då problemet? 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *