Snart.

Fick ett sms av pappa igår där han frågade om jag vill gå på restaurang på söndag. Då trillade det liksom ner, detta att jag snart snart är hemma. Snart får jag flyga in över Sverige, möta min familj på flygplatsen och åka bil genom mitt älskade Stockholm. Träffa vänner, dricka gott kaffe, vara med min familj, gå en promenad på skogskyrkogården, bada i en sjö, spela tv-spel och så vidare och så vidare. Så skönt att få vara i mitt eget hem, men människor jag kan känna mig helt och hållet trygg med.

Det kommer bli underbart.

4 reaktioner till “Snart.”

  1. Har suttit och läst igenom många av dina inlägg idag. Särskilt de som behandlar normer och utseende. Ville bara säga att de är hur bra som helst och tack. De motiverar mig att bli en bättre person.

  2. Oki doki från flickrummet i Belgien hem till flickrummet hos mamma och pappa vid 40 låter ju *spännande*. Och restaurang me pappsen på söndan, eller har du nåt annat inbokat? Bra då kan tjänstefolket få ledigt.

    1. Vilken sanslöst fånig kommentar. Kan jag få vara glad över att få återvända hem efter ett år? Du må tycka att det är fånigt, men för mig har det varit en stor resa.

  3. Välkommen hem igen! Tycker att det har varit väldigt spännande att följa dig under din tid i Belgien, var förra året på en liknande resa till England i 9 månader. Att komma hem var så jävla stort.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *