Solanas hälsar från graven att värdighet är ett patriarkatets gissel.

Läste detta i min briljanta flashbacktråd (de sprängde 2kinläggsgränsen för några dagar sedan i och med min text om att döda män, grattis till att slänga ert liv på det. Gå ut och haffa lite ladies istället, det gör jag)

Måste undra hur Fanny ser på sin morbida mordfantasi-text nu efter knivmorden i skolan i Trollhättan.

Hon skriver ”kniven sjönk in i köttet. Den vassa eggen tryckte ner huden tills den blev för spänd för att hålla emot och det gick hål på den. Sedan sjönk den långsamt in när hon lade sin kroppstyngd mot den. Hon skar några drag och såg huden glida isär och blotta köttet. Tillfredsställelsen var enorm. Mannen framför henne hulkade och blodet började färga hans tänder och tunga röda.”

Hon ser det fortfarande som en smakfull/rimlig/mentalt frisk fantasi att behålla online i hennes namn? Antagligen.

Jag skrattade så mycket åt detta. Personen undrar alltså om jag anser mig vara värdig och  smakfull. Nej, givetvis inte. Det skulle ju uppenbarligen verkligen skjuta bredvid målet. Eller inte ”bredvid”, typ åt motsatt håll.

nedvärderadigtrotsNå, det fick mig att tänka på Hur Män Är. Varför är det så svårt för dem att förstå att en kvinna inte vill leva enligt deras standard egentligen? Jag menar, jag försöker uppenbarligen inte vara värdig. Då skriver en inte ens text om att döda män eller lägger upp en video där en kletar ut sitt läppstift och suger av sina fingrar. men det går inte för dem att förstå. De kan bara inte förstå. Det är som att hela deras värld går i krasch mitt framför deras ögon och de fattar inte ens vad som har hänt.

Solanas hälsar från graven att värdighet är ett patriarkatets gissel.

En kommentar till “Solanas hälsar från graven att värdighet är ett patriarkatets gissel.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *