Kom i kontakt med ditt inre hat
Den rabiata orakade rabiesfeministen Fanny
Fanny Åström. Bor i Örebro och pluggar genus. Skriver om feminism, relationer, lesbisk existens och manshat. Ritar också.

Twittrar indignerat under namnet @sinoes. Finns på instagram under namnet @fannyarsinoe.

Skicka beundrarbrev, hotmejl eller jobberbjudanden till arsinoe.blogg@gmail.com.
Följ mig på Bloglovin!
bloglovin

Unnar mig.

En grej jag unnat mig idag: bad lägenhetskamraten att blocka ett gäng bloggar så att jag inte kan besöka dem. En kan såklart häva blocken, men det fina är att jag inte vet hur man gör så tröskeln är relativt hög (även om det såklart vore lätt att ta reda på). Nu när jag försöker besöka en av dessa bloggar på slentrian så kommer jag inte in och slipper exponeras inför innehåll jag ändå bara blir provocerad av, alternativt får mig att drömma om ytlighet och konsumtion. Ni fattar inte hur satans skönt det är! Rekommenderas starkt.

7 kommentarer till Unnar mig.

 • Ylva skriver:

  Jag brukar behöva göra det ibland när jag ska plugga, för att inte distraheras. Fast då brukar det vara sidor jag gillar att besöka som blockeras. Jag använder gratisprogrammet SelfControl, och det är tillräckligt säkert för mig. Ha en bra dag!

   • Caroline skriver:

    Haha det var bra gjort av dig! Ska kanske också blocka dessa bloggar…. Fast jag gillar ju att förfasa mig över Mogi på något sjukt ohälsosamt sätt…..synd bara att det tar energi i anspråk som jag kunde ha använt till något bättre.

 • Amra skriver:

  Jag kan forsta varfor du blockar underbaraklara, hon far mig att bara ma daligt pa nagot satt. Kan inte satta fingret pa varfor men det ar ungefar som nar Tyra skriver langa inlagg om hur daligt hon mar, hur sjuk hon ar och hur allting ar skit och sen avslutar med att lagga upp en super retuscherad och djup bild pa henne som modell…………..Sa kanner jag unfor underbaraklara ocksa, inlagg som handlar om livet och hur svart det ar men samtidigt sa ar allting helt perfekt hos henne, iaf det hon visar upp pa bloggen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Arkiv