Världens bästa försvar.

Detta har jag missat totalt men det är fan stor humor. Katrin Zytomierska försvarar sitt inlägg om sin forna barnflicka såhär:

Ja, så här i efterhand inser jag att det var plumpt av mig att skriva att jag var så jättesnäll som köpte henne chips och glass och jag har skrattat gott åt folk som hånat mig på nätet. Anledningen till att jag skrev så är ju för att, som många av er vet, jag hatar kolhydrater över allt annat och när jag ville beskriva min godhet så tyckte jag att det var ett bra sätt att beskriva den på. Jag gjorde det värsta jag kunde göra mot mig själv för att hon skulle vara glad. Jag fyllde mitt kök med kolhydrater som jag varje dag mådde dåligt över att se på.

Herregud.

4 reaktioner till “Världens bästa försvar.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *