White trash-frågor.

Jag har ju tjatat och tjatat om den där white trash-tjejergruppen på facebook nu. Sån är jag, när jag upptäcker något som verkligen får det att knyta sig i magen på mig så är jag outröttlig i mitt malande. Jag har i alla fall fått en massa invändningar emot min inställning till begreppet white trash och tänkte sätta mig ner och sammanställa något slags svar på den kritiken. Om det är någon som har invändningar eller frågor kring det, ta dem här! Jag har förstått att min inställning uppfattas som radikal av många och därför vill jag bara försöka reda ut var jag står och varför för dem som undrar.

6 reaktioner till “White trash-frågor.”

  1. Se Kobra-avsnittet från i höstas om begreppet White Trash, om det ligger kvar på SVT Play. Extremt bra.

  2. Gissa temat för Uppsala läkarprograms årliga pubrunda? Förstår inte att ingen reflekterade över det osmakliga i det, särskilt med tanke på dominansen av övre medelklass på utbildningen.

    1. Men usch. Och dessa personer ska ägna sig åt vård sedan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *