Att upptäcka att man bryr sig.

Jag drömde en mardröm om att jag blev jagad av en kille som såg ut som Anders Breivik. Otroligt obehagligt.

I början av detta trodde jag att jag var oberörd. Jag trodde att jag inte brydde mig annat än intellektuellt. Men jag hade fel.

Jag bryr mig så otroligt mycket. Jag ligger och tänker på allt som skett på kvällarna, undviker berättelser från de som var där. För jag orkar inte ta det till mig. Orkar inte tänka på att det som skulle kunna vara handlingen i en b-skräckfilm faktiskt hände på riktigt. Det känns helt absurt.

En kommentar till “Att upptäcka att man bryr sig.”

  1. Jag har haft liknande drömmar. Mardrömmar, så jag slutade också läsa och försökte undvika bilder på honom. Jag drömmer dessutom att jag tappar mina linser och inte ser något. Overkligt att det har hänt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *