Vad är det du inte begriper?

Detta är en formidabel text om den senaste tidens utveckling i Europa.

Man kan verkligen undra hur långt detta ska kunna gå innan det vänder.

Och jag är bara så trött på alla som inte fattar. Som fortsätter med sitt jävla blaj om att invandrare är helt ok så länge de inte begår brott. Sitt snack om hårdare tag mot allt och alla.

Herregud. Fattar nu inte att det är människor det handlar om! Människor och deras liv. Och jag förstår att allt detta måste reduceras till siffror som det ser ut idag, men det är det jag önskar att man kunde komma ifrån. För jag tror verkligen att vi skulle kunna ha det så otroligt mycket bättre. Faktiskt.

Och den här känslan av att bara vilja ta tag i hela världens axlar, ruska om den och skrika: ”men vad är det du inte begriper?”

5 reaktioner till “Vad är det du inte begriper?”

  1. Fantastisk text, tack for tipset!
    Och jag haller med, ibland vill man bara SKAKA manniskor och fraga vad katten det ar som de inte forstar…

  2. Håller helt med! Jag brukar säga det. Det tog sextio år, längre kunde vi inte hålla oss alltså. Snart sitter vi här med ett tredje världskrig på oss.. fy fan!

  3. Jag skulle personligen oroa mig mer för rasismen i arabvärlden, i Afrika och i Fjärran östern. Men det är klart, araber, afrikaner och asiater – tillskillnad från vita – är ju inte kravbelagda att ta emot invandrare i en sådant antal att de (ursprungsbefolkningen) riskerar att bli (potentiellt förföljda) minoriteter i sina egna länder, i framtiden. De kallas inte för rasister om de motsätter sig en sådan utveckling.

      1. Välsopade verandor är lockande för dom som bor i fallfärdiga ruckel. Frågan är då, om verandan kommer fortsätta att fortsätta att vara lika välsopad, när de som bott i de fallfärdiga rucklen flyttar in?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *