Bloggtips: Emma Hå.

Jag följer generellt inte mode eller livsstilsbloggar. Jag kollar in på en hel del då och då, och skummar kanske ett 50-tal inlägg men jag följer dem liksom inte. För det mest brukar innehållet vara så tunt att jag måste läsa väldigt många inlägg på raken för att få något ut av det.

Men det finns faktiskt en som jag läser och det är Emma Hås. Det är en av få stilbloggare som faktiskt lyckas uppmärksamma kläder jag tycker är snygga och som inspirerar mig stilmässigt. Hon har inte det där extremt trånga acne-perspektivet som många svenska stilbloggar har och som man kan bli så jävla trött på. Det är mycket mer bärbart, billigt, spexigt och roliga färger. Hon skriver även vettigt om andra saker då och då, som senast om blogg och integritet. Dessutom är hon otroligt söt.

Så ja, om ni inte redan följer den, kolla in den. Det är som sagt den enda stilbloggen jag följer.

4 reaktioner till “Bloggtips: Emma Hå.”

  1. Nämen tack! 😀 Vilka fina ord ^^ Nu blir jag asglad, alltid kul när någon uppskattar det man gör. Och angående kommentarerna hos Mogi så är jag inte mer positiv där än i andra bloggar. Jag föredrar helt enkelt att tala när jag har något bra att säga, framför att skriva en massa bajs som gör folk ledsna. =)

    //Emma Hå

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *