Borde ta och finna mitt inre lugn.

Sitter och hänger i mitt nya rum i Uppsala och är nervös. Jag börjar plugga på måndag och på fredag är det någon slags invigningsgrej. Känner mig totalt oförberedd på detta, även fast jag vetat att jag ska plugga i typ ett halvår.

Jag är bäst på det här med att bygga upp trygghetsbubblor som sedan känns helt omöjliga att lämna, och bäst på att oroa mig. En normal person hade kanske tänkt att nu vet jag vad jag ska göra för tre år framöver, men jag oroar mig redan för jobbsituationen efter att jag tagit en kandidat. Gud, borde verkligen ta och typ meditera och hitta mitt inre lugn.

5 reaktioner till “Borde ta och finna mitt inre lugn.”

    1. Nationalekonomi på heltid på uu och Kriminologi på halvfart och distans.

  1. Välkommen till Uppsala! Hoppas du ska trivas i stan och på utbildningen. Tycker att du driver en verkligt skitbra blogg, jag tycker om att det är lätt att förstå det du skriver även om jag inte är så insatt i ämnet. Du är en mycket klok människa i min mening. /Emelie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *