Dagens idioti.

Satan vad jag lackar på följande argument från vissa idioter: Surrogatmödraskap borde vara okej eftersom spermadonationer är det.

Herregud. Om jag hade kunnat ge bort ett ägg så det kunde växa ett barn nån annastans än i min mage för att hjälpa någon stackars barnlös familj så hade jag gjort det. Det är ju en jävla skillnad i förhållande till att bära en unge man sen förlorar all rätt till i nio månader.

Ibland undrar man. Om de måste dra till med sådana argument så kan de ju fan inte ha så mycket vettigt att komma med.

10 reaktioner till “Dagens idioti.”

    1. Jag vet!!!! Har läst den ca 5 ggr. Träffade författaren en gång och dte är typ första gången i mitt lvi jag fått tunghäfta inför en ”kändis”. Hon är så jävla cool!

  1. Fan vad ballt! Jag beundrar verkligen henne, samma här! Hon var i Lund förra eller förrförra veckan och föreläste, dels en debatt om sexköp och sen ett eget fördrag baserat på boken. Köpte boken av henne då och fick den signerad. Hade också rejäl tunghäfta, fast jag bara ville skrika *WOOOOW du är så cool*. Haha. Hon är en superb föreläsare också.

    1. Ska kolla in. Jag skrev ju ett reportage om prostitution som projektarbete. Jag kan tyvärr inte publicera det eftersom det innehåller känsligt material, vilket är synd för det blev väldigt bra. I samband med det läste jag Varat och Varan och jag måste säga att det är den mest omvälvande läsuppelese jag haft. Sällan har en bok förändrat mitt perspektiv på så många saker, på prostitutionsfrågan, på liberalismen (vilket ju är min politiska falang), harm reduction och människor i största allmänhet. Det är fantastiskt att en debattbok kan väcka så mycket känslor tycker jag.

    1. Inte överdrivet liberal, mer socialliberal. Brukar inte gå omrking och kalla mig liberal, liksom, men sympatiserar med ideologin i många frågor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *