En tickande porrbomb?

En sak jag tänkte på när jag läste detta är en gammal Cosmopolitan-tidning jag har där det finns ett reportage med rubriken ”hans dator – en tickande porrbomb”. Visst är det en fin och dramatisk rubrik? Hemskt kul tycker jag, det där med porrpanik.

Jag förstår förvisso varför vissa tycker att det är jobbigt att ha en partner som kollar på porr även om jag verkligen inte bryr mig, men att folk blir förvånade när de upptäcker att deras partners gör det är fan fantastiskt. Herregud, folk kollar ju på porr, speciellt killar har en tendens att göra det (tror det är typ 2/3-3/4 av alla snubbar som har en relation som gör det), så hur kan man förvänta sig något annat?

Måste leta upp tidningen och visa. Det var så fint.

7 reaktioner till “En tickande porrbomb?”

 1. Förvånad blir man ju inte, däremot gillar jag det inte och jag skulle bli väldigt besviken om min kille kollade på det fastän han lovat att inte göra det. För det har han. Och att bryta mot löften är fan ingen bra grej. =/

  Men orka ”en tickande porrbomb”? Måste de ta till extremer liksom? =S

  1. Jamen då är det ju en helt annan sak. Man ska ju givetvis inte ljuga eller bryta löften i sin relation.

   1. Jo, precis. Man kan ju inte anta att ens kille ska veta att man ogillar att han kollar på porr innan man ens pratat om det med honom. När det uppdagades att min pojkvän kollade på porr kunde jag inte bli arg på honom, jag hade ingen rätt till det, för vi hade inte pratat om saken. Jag blev så klart illa till mods, men det förstår jag ju att det är inte hans fel. Däremot när vi diskuterade saken kom han med jätteflummiga argument och då blev jag både irriterad & ledsen (som tur är har han insett i efterhand att det var just flummiga argument), men jag förstår mig inte på tjejer som ALDRIG pratat med sin kille om det, sedan upptäcker det i datorn och drar till med värsta utskällningen. Så jävla orättvist. Man kan inte begära att folk ska läsa ens tankar, speciellt inte om en sak som porr eftersom folk har väldigt olika uppfattning om huruvida det är okej i ett förhållande.

 2. Sålänge killen har ett förnuftigt förhållande till vad han ser (och inte väntar samma sak av mig) tycker jag inte det är något fel, eller konstigt, alls. Bara han inte hymlar om det, då blir det bara jobbigt.

  Har förresten ganska nyss upptäckt din blogg och jag måste säga att jag alltid gillar det jag läser, intressant, aktuellt och engagerande!

 3. Har aldrig ens tanken på att bry mig. Borde man göra det? Cosmopolitan bjuder upp till panik men seriöst, vad var och en gör är väl upp till dem själva?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *