11 reaktioner till “Hilda visar upp fräsch reklamkondom från SD.”

 1. Wow, verkligen? Jag undrar om deras egentliga tanke är att folk ska avstå helt från att ha sex. Jag skulle i vart fall bli rätt avtänd av dömande och skuldbeläggande budskap på mina kondomer.

 2. hahaha

  hahahahahahaha

  hahahahahahahaha!!!

  Nej, abort är inget preventivmedel. Det är väl ändå få som tänker så. vet att det finns de som ser det så, men de är verkligen inte många. Oftast gör väl folk abort för att de inte hade en tanke på att de kunde bli gravida fastän de knullade oskyddat (naiva) eller för att de missat ett p-piller/en kondom spruckit/etc.. Eller kanske för att deras situation förändras så att de verkligen inte kan behålla barnet. Men SD kanske tycker det är bättre att föda oönskade barn som man saknar allt som krävs för att ta hand om, än att göra en abort?

  1. Ska btw förtydliga:

   Med att det finns de som ser abort som preventivmedel menar jag inte att de uttryckligen sagt: ”abort är ett preventivmedel”, utan det har rört sig om tjejer som knullat oskyddat och sedan lättvindigt sagt att: ”Äsch, blir jag gravid är det bara att göra en abort!” DÅ signalerar det i alla fall att man betraktar abort som ett lite försenat preventivmedel…

   1. Ja, den inställningen ska man absolut inte ha. Dock att jag tror det är ganska ovanligt?

 3. Hmm, om jag fick med mig någon hem från krogen som halade upp en sådan där så hade jag… nog haft sex med personen ändå, men jag hade stått i duschen i flera timmar efteråt.
  En får väl i alla fall hoppas att sverigedemokratin inte är sexuellt överförbar i sig och att det går att smittas från kondomen.

 4. Hahaha!
  Det är väl få som tycker att abort är ett preventivmedel?
  Vad avtändande det skulle vara att ha det där på en kondom. Ja, avtändande oavsett politiskt parti på kondomen.

  Politik + sexliv = inte sant. alls.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *