Hur gör Kissie för att ha exakt samma min på alla sina bilder?

Serri. Det ser ut som om hon photoshoppat in samma ansikte i alla bilder.

Undrar också: varför väljer hon den här minen av alla? Det ser helt psykotiskt ut.

9 reaktioner till “Hur gör Kissie för att ha exakt samma min på alla sina bilder?”

  1. Nu ska man ju inte vara elak men är det inte lite så att Kissie inte är så himla snygg & på de där bilderna kan man tänka sig att hon skulle vara det om hon inte hade den där fåniga minen? Ja, eller så har hon inte jobbat på att variera sina poser.

  2. Hon vill ju se ut som Tarja Halonen! Se bara hur hon photoshoppar hakan. Och så hennes min, googla bilder på en leende Tarja. Åh. Jag blir ju nästan rörd, finländare som jag är.

  3. Ingen aning. Det är för övrigt en ganska ful min. Man får väl bjuda på fula miner också, men den verkar ju ganska vanligt förekommande. =P Och allvarligt, jag tycker att hon ser bättre ut utan de där minerna!

  4. Hahaha, spot on! Jag tänkte faktiskt också på det idag. Och varför? Det ser ju nå djävulskt ansträngt ut.

  5. Kissie underhåller utan att jag ens läser hennes blogg! Strålande att alla andra letar upp det roliga med henne och delar med sig.
    Fick blinka några gånger för att skilja de två översta, så sjukt lika. Är ju i alla fall en annan vinkeln på nedersta 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *