Kissie, en sann förebild.

kissiehenAlltså Nilsson har ju alltid varit snäppet ballare än sina präktiga bloggkollegor och nu har hen, kanske som en motreaktion mot Löwengrips könsrollsreaktionära sväng på sista tiden, tagit in det fantastiska ordet ”hen” i sin vokabulär. Finner inte ord för hur grymt jag tycker att det är att Nilssons alla läsare nu kan inspireras av detta. En sann förebild! Tycker verkligen att Nilsson är jävligt ball på det sättet att hen inte bara flyter med strömmen åsiktmässigt utan kan göra helt oväntade saker ibland, som när hen skrev om att det är viktigt att ta hänsyn till att folk inom olika yrken dör olika tidigt när en avgöra pensionsålder. Det var liksom inget en förväntade sig från hennes håll.

Tipstack till Elina Josefina.

7 reaktioner till “Kissie, en sann förebild.”

  1. Har väldigt svårt för Kissie då hon bland annat varit med och gjort ner andra tjejer på grund av hur de ser ut på sin brorsas blogg. Tycker inte riktigt att användandet av ”hen” gör någon till en bra förebild.

    1. Kissie har ju såklart gjort sig skyldig till en massa skit hen med, men tycker överlag väldigt mycket om hen och tycker hen ägnar sig mindre åt den typen av nedgörande än de flesta andra bloggar, dock att hen inte är särskilt subtil när hen gör det.

    1. Inte bara därför, gillar hen även av andra skäl. Och gud vad du hakar upp dig på min blogg, har du inget viktigare för dig? Som den där kvinnan som dog eller vad det nu var du dillade om innan. Engagera dig i det istället för att störa dig på min blogg.

    2. Just det, en mor som hade förlorat sitt barn. Bry dig om det istället och lämna mig ifred.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *