Lite bilder från idag.

Jag är fan i himmelriket när det kommer till fotograferandet. Allt är så vackert här. En massa underbara skrytbyggen i jugendstil och jättevackra parker. Jag har ännu inte varit ute med systemkameran för då vill jag har ordentligt med tid, så det har blivit kompaktkameran än så länge. Gillar den mycket och tycker absolut att den var värd de 1700 jag betalade för den. Den fotar lite väl ljust ibland och det stör mig såklart att inte kunna ställa in allt själv, men ändå en fullgod kamera i förhållande till pris och storlek.

Här är en park som ligger nära där jag bor. I mitten står värsta triumfbågen som är byggdes då man firade 50-årsjubileet av Belgiens självständighet.

Här är en bild på min hand som Gabriel tog.

Här är en gata vi gick på. Det mesta är stängt på söndagar här.

Till häger är en kyrka/katedral som var himla häftig. Ska besöka alla kyrkor här, många ser hela fantastiska ut.

2 reaktioner till “Lite bilder från idag.”

  1. Jamenvisst är det bra med kompaktkamera när man är ute och drar! När det blir lite överljust som på översta bilden, då brukar jag klippa bort där.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *