Lön för en dags arbete är ju inget man saknar.

När man jobbar som jag gör så ska man alltid få en jävla massa tidrapporter underskrivna. Ibland går dock de i expeditionen innan man slutat för dagen och man kan inte heller få rapporten påskriven innan man jobbat klart. detta hände mig för ett par dagar sedan.

Så jag ringer till min förmedling och ber om dem ordna upp detta, vilket jag tycker är helt naturligt i och med att det är dem som står i kontakt med skolorna.

Tjejen i luren säger i alla fall följande:

– Du ska veta att om det bara är en dag eller så så brukar vi inte ringa skolan, för vi har inte tid med det. Om det är fler dagar så ringer vi för då kanske det är så att man saknar de där pengarna.

Ursäkta mig, men det är väl klart som fan att jag ska få pengar för det arbete jag utför och att det är förmedlingen som ska ansvara för detta. Annars så måste man ju åka tillbaka till skolan och hämta en massa tidrapporter hela tiden och det är ingen höjdare, speciellt inte när skolan ligger i Huddinge eller så.

Nu var det inget större problem i det här fallet, då skolan ligger på cykelavstånd och jag ändå måste lämna tillbaka nycklar där, men detta gör mig faktiskt genuint upprörd. Om de sagt vid intervjun att man inte kunde vara säker på att få lön för de timmar man arbetet så hade jag inte tagit jobbet.

6 reaktioner till “Lön för en dags arbete är ju inget man saknar.”

  1. Lön och lön och pengar och pengar…vafan, det finns väl andra värden här i livet? Du får ju vara med lite i skolan i alla fall, är du aldrig nöjd? Skolan behöver sina kulor till annat än till ditt smink och kläder och skor och handväskor och annat onyttigt skit, fattar du väl. 😀

    Spräng både skolhelvetet och de övriga fanskapen som du pratar om åt helvete. Det vore dem jävligt välförtjänt. Det är som jag säger, snart förväntar sig väl asen att man ska betala inträde också. xD

  2. Uselt som fan. Hur kan de inte få in i skallen att man kanske visst saknar de där hundringarna eller den där tusenlappen eller vad det nu handlar om? Sen spelar det ingen roll om man inte är allt för beroende av några hundringar: rätt ska vara rätt. Banne mig.

  3. Pingback: Jag orkar inte.
  4. Jag är sen med den här kommentaren, men jag har precis upptäckt din blogg och plöjt en massa sidor igår och idag. Kan hon inte ha menat att det inte märks för SKOLAN om det bara är en dags arbete? Jag menar, ska de betala ut lön för flera dagar är de kanske noggrannare med att kontrollera påskrift och så?

    För inte fan kan väl männskan sitta och erkänna för dig att du nog inte får lön för ditt arbete?

    1. Nej, hon sa att jag inte skulle sakna pengarna så hela grejen var ju att jag inte skulle få dem.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *