Men snälla, gör något väsentligt istället.

Satan vad jag blir irriterad på den här typen av ickenyheter. Måste journalister verkligen ägna sin tid åt att granska hur mycket pengar olika minstrar har? Det är väl en självklarhet att de har ganska fett med cash. Det kan man ju såklart tycka är dåligt, men det är liksom ingen nyhet.

Vad sägs om att typ utreda Carl Bildts inblandning i folkrättsbrott istället för att ta reda på om han äger ett lyxigt hus?

6 reaktioner till “Men snälla, gör något väsentligt istället.”

  1. De producerar sådana artiklar för att de skrivs ihop snabbt och många klickar på dem. Resultatet blir större vinst. Själv använder jag min konsumentmakt genom att inte läsa Aftonbladet, varken i tidningsformat eller på webben.

    1. Jamen det förstår jag såklart. Dock att jag tycker att en av Sveriges ledande tidningar borde ta mer ansvar.

  2. Det mest irriterande- och tragiska- är ju att folk är så jävla intresserade av att läsa om det. Likaså ”fina artiklar” som ”de tjänar mest där du bor” och ”dessa hus var dyrast i din kommun under 2010” (givetvis då med namn på de som köpte husen, så att Svensson ska kunna sitta och sucka över rika snobbar som tror att de är nåt för att de flyttar in i lyxvillor).

  3. Men Aftonbladet är en sådan tabloid! Bäst att ta allt som står där, med en nypa salt. För att inte tala om kommentarerna… *himlar stort med ögonen*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *