”Nationalister” i mitt hjärta.

En sak jag tycker är ganska kul är att det alltid är de som är sämst på Svenska som ska hålla på och snacka om nationalism.

Isses Fanny…vad s… Visa meräger du till de muslimer som kallar oss för ”otrogna”…de e INTE att ha lika värde eller syn på alla….lägg ner nu för du kommer inte & vill inte förstå vad vissa menar….sen e det olika från skola till skola om den sjungs eller inte…slutet på 80 början på 90 talet så va nynazisterna som värst i ropen….de va då vissa funderade på att ta bort den….de muslimer jag personligen aktar mej för e de som e Fanatiker…& vill ha sharialagarna kvar….DE e en varning kan jag säga…så snälla…läs lite mer nu så ska du se att det ordnar upp sej =)

Helena.. Jag käkar inte Pizza längre.. o d e jag glad för… Att INTE få sjunga Sveriges nationalsång i skolorna??!! vart i H- vette är vi på väg nånstans?? O varför ska vi ha moskeer i sverige?? Tänk om vi skulle invandra till nåt annat land.. o kräva att vi skulle ha svenska kyrkan där?? hallå?? Finns inte en chans i världen att vi svenskar skulle få bygga en kyrka där!! vi skulle bli skjutna på en gång.. 🙁

<3

Fan vad jag förundras av sånt här, det är så banalt. Sen fattar jag inte grejen mat att man uppenbarligen är någon slags ”muslimkramare” om man värnar om yttrande- och åsiktsfrihet, varit religionsfrihet är en självklar komponent. Jag kritiserar också islam som religion på samma sätt som jag kritiserar nazismen som ideologi, men det betyder inte att jag tycker man ska förbjuda det.

Åh, det här är ju löjligt uppenbart för alla med vett i skallen men fan vad jag lackar. Fan alltså.

4 reaktioner till “”Nationalister” i mitt hjärta.”

  1. Finner det smått fascinerande jag med, och har liksom du bloggat om det tidigare. Vad fan, om man nu är så stolt över sitt ursprung och vill värna om vårt fina land, kan man väl för bövelen lära sig att stava! Fast just det, det kanske är de där jävla negrernas fel att vissa inte kan stava….. 😉

    Jag har för övrigt skitsvårt att kunna sätta mig in i det nationalistiska tankesättet- att vara stolt över något jag fötts till finner jag märkligt. Jag har inte valt att bli ”svensk”, kvinna, bisexuell. Däremot kan jag känna stolthet över aktiva val jag gjort. Och jag tycker att Sverige är ett fint och bra land på många sätt, men det är ju knappast något vi är ensamma om att vara och det finns alldeles för många nackdelar med vårt land för att man ska kunna känna nån genuin jävla stolthet över att bo här.

    1. Precis, man kan ju aldrig vara stolt över något som bara är en omständighet. Det enda jag ser som man kan vara stolt över med Sverige är för övrigt just det faktum att vi är toleranta, för annars är allt ”typiskt svenskt” ganska kefft.

  2. Jag brukar surfa in på nassarnas egna Lunarstorm Nordisk.nu när jag har tråkigt. Användarna där bjuder på många roliga och förvirrade diskussioner 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *