Om man ska kunna göra anspråk på att vara en förebild måste man sluta behandla andra människor som skit helt oprovocerat.

Det här är så otroligt jävla fånigt tycker jag. DennisM postar en bild på Lady Dahmer i samma inlägg som han skriver om hur äckligt det är med hår under armarna på kvinnor. Detta är ju uppenbarligen gjort enbart för att provocera, det fattar ju vem som helst. Nu är han arg för att Lady Dahmer twittrade och kallade honom ”obehagliga lilla anorektiker”. Han tycker att det är dubbelmoral av henne tydligen.

Nej, det var väl inte särskilt fräscht av Lady Dahmer att hoppa på Dennis för hans ätstörningar men för att komma med ett argument som är på samma nivå som Dennis patetiska försök till provokation: ”det var han som började”. För det var det faktiskt. Lady Dahmer hade inte skrivit ett ord om honom innan, det var han som satte igång det hela genom att kalla hennes kroppsbehåring äcklig. Något han dessutom inte har bett om ursäkt för, vilket Lady Dahmer har gjort.

Dennis kräver respekt för en mängd olika saker. Han vill ha respekt för sin sexualitet, sitt utseende och sin orimliga viktfixering men han kan själv inte respektera någon annan. Han går i taket när en hemsida snor en bild från honom men snor själv bilder från andra, dessutom med syfte att ta dem som exempel på något han kallar äckligt.

Det hade säkert inte varit en jävel som brytt sig om Dennis om det inte var för hans provokationer och det vet han om, i och med att han upprepar det precis hela tiden. Ändå gör han anspråk på att vara ett gott föredöme. Han hade kunnat komma undan med detta om han lugnt och sansat hade bett om ursäkt till Lady Dahmer för sitt övertramp, dels mot henne som person men också faktiskt emot upphovsrättslagen. Då hade han också kunnat skriva att hon tyckte det var onödigt av henne att attackera hans ätstörning. Men nu bad han inte om ursäkt för sitt sviniga beteende, utan sparkar istället hej vilt omkring sig för att försöka komma undan med hedern i behåll. Patetiskt!

Jag ska berätta en sak för dig Dennis: det spelar ingen roll att du inte dricker eller röker, att du tränar och äter ”nyttigt”. För om du fortsätter att vara en så elak människa som du är, som blivit stor enbart genom att hoppa på och provocera andra så kommer du fan ruttna bort. Och en sak till: man blir inte en bra förebild bara för att man ”tar hand om sin kropp”. Det krävs även att man inte beter sig som ett jävla arsle mot andra människor helt oprovocerat. Och om man ändå gör det så bör man faktiskt be om ursäkt efteråt.

8 reaktioner till “Om man ska kunna göra anspråk på att vara en förebild måste man sluta behandla andra människor som skit helt oprovocerat.”

  1. Jävla vilken dubbelmoral han har. Han snackar skit om andra, han kallar Lady Dahamer och alla kvinnor som har hår på benen och under armarna för ”äcklig”, samtidigt som han själv inte rakar dom ställena, och han får nu tillbaka vad han gör mot andra. Då helt plötsligt är alla andra hycklare?! Kan DennisM ta och lämna sin sandlåda och sluta tro att han kan komma undan med att vara så jävla dömande! Han ska enbart hålla käften om att kvinnor inte rakar sig, hans dömande kommentarer kan han hålla för sig själv.

  2. Trist att Lady Dahmer går i samma fälla och väljer att hacka på en persons utseende när hon vill trycka ner honom. Hur elak Dennis är själv känns ganska irrelevant. Bra att hon bad om ursäkt men det funkar ju inte riktigt så att man kan vara elak bara man säger förlåt, och man har heller inget frikort att skriva blogginlägg om personer man uppenbarligen avskyr över allt annat bara för att man kallar sig feminist.

    1. Fattar inte riktigt vad det skulle ha med feminism att göra? DennisM har betett sig illa, lady dahmer går till motattack. Hade tyckt detsamma även om hon ej kallat sig feminist.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *