SD skulle säkert må bra av lite rasblandning.

Jag kan inte låta bli att  tycka att folk som är emot ”rasblandning” är fruktansvärt roliga. Det går liksom inte riktigt att ta på allvar. Det blir ännu roligare i och med att nästan alla som är emot det är från småbyar där inavel är standard. De skulle säkert tjäna på lite skön rasblandning. Är det inte ironiskt att dem som behöver invandrarna mest är dem som hatar?

En annan sak jag tycker är sjukt festlig är att den här sd-killen kallat Islam en ”pedofilsekt”. Allvarligt talat har jag aldrig någonsin hört talas om någon koppling mellan pedofili och Islam, däremot kryllar katolska kyrkan av pedofiler. Inte för att dissa kristna här alltså, ville mest påpeka att det knappast är en företeelse kopplad till Islam. Hoho.

22 reaktioner till “SD skulle säkert må bra av lite rasblandning.”

 1. Min stilla undran är hur många medlemma SD egentligen kommer att ha kvar tillslut. De sparkar ju ut folk till höger och vänster. Obegränsade medlemsantal har de ju inte direkt.

 2. Samtliga av de abrahamitiska vanföreställningarna är i grunden sannerligen groteska. Men vart kommer de ifrån? 😀

  Att vara rasnihilist och etnomasochist är naturligtvis det absolut högsta av mänskliga andliga och kulturella tillstånd som går att uppnå. Importen måste givetvis även intensifieras tusenfallt, alternativet är förstås inavel och incest!!:)

  Samtidigt har vi ju fått in ett mordlystet parti med ”ett brunt förflutet” i riksdagen…SNÄLLA GÖR NÅGOT!!!

 3. Läser man lite på Flashback, där man alltid får uppdaterad info om sådant som ska hatas (i detta fallet islam) så rör sig kopplingen pedofilislam om 1) profeten Mohammed och hans leverne som Gud såg som perfekt, vilket rättfärdigar Mohammeds unga brud och 2) olika länder med islam som stadsreligion eller där islam är väldigt inflytelserikt, som gifter bort unga kvinnor till äldre män. ”Unga kvinnor” = flickor/barn i vårt samhälle. Detta gör givetvis Islam till en pedofilsekt!!!111one. Eller inte.

  Dock att en del kulturer har en väldigt låg giftasålder, om det så rättfärdigas genom koranen eller bibeln eller genom andra natur-och kulturförhållanden gör mig detsamma, rätten att kritisera det står fast för det.

 4. Problemet är precis som du beskriver det, dom är roliga. Det är någon form av lyteskomik, bara älskar att driva med dom i bloggen. Men samtidigt är det det som gör dom farliga. Dom är svåra att ta på allvar fast man borde göra det. För rasism är allvarligt.

    1. Kanske det, men ni tänkte säga det! Och framförallt är det alltid av någon jävla anledning just i Sverige som världsproblemen skall bevisas kunna lösas. Och då måste de ju skapas först, givetvis, med en så massiv slödderimport som bara tänkas kan.

     1. Det finns väl inget konstigt med att man försäker förändra där man kan. I mitt fall i Sverige. Jag hade troligen lackat lika mycket på rasismen där om jag bodde i t.ex. turkiet. Det funkar ju inte att skita i problem bara för att samma fenomen uppstår i värre grad på andra platser.

     2. Jo, om du försöker ”förändra” på ett sätt som får destruktiva konsekvenser för mig. Så länge jag vistas i mitt eget land, på territorium som svenskarna äger historisk och biologisk rätt till sedan årtusenden tillbaka, så har jag all jävla rätt i världen att vara rasist hur jävla mycket jag vill. Ingen fan skall komma och tala om för mig hur jag ”ska” tycka eller inte när det gäller någonting. En levande diskussion är aldrig fel, men vill jag vara rasist i mitt eget land så är jag det. Den som försöker ”bekämpa” detta får en spya i fejan.

      1. Jamen kör på då. Jag försöker ju inte förändra specifikt dig, du hade kunnat komma dragandes med det om jag typ lade in dig på rasistrehab, men inte om jag bara skriver att jag inte håller med, vilket rent krasst är precis vad jag gör här. Inga konstigheter.

       Klart du får vara rasist, jag kan inte hindra dig. Jag tycker dock att det är ett idiotiskt ställningstagande. Men alla är ju fria att tycka vad fan dem vill.

       Jag har svårt att se problematiken. Jag tycker på ett sätt, du på ett annat, vi ger båda uttryck för våra åsikter och du snackar om att du ska ”få” vara rasist. Ja, och jag ska väl ”få” vara feminist också, då? Men det hindrar ju inte dig från att argumentera emot mig, uppenbarligen.

 5. Nej, jag pratar generellt här, om ett urspårat och vidrigt etablissemang. Det jag efterlyser är en rimlig diskussion om vad olika typer av ideologi och politik får för långsiktiga etniska och demografiska konsekvenser.

  Du vill inte lägga i folk på ”rasistrehab” men det finns fanimej statsunderstödda aktörer för vilka det kanske inte direkt är ”rehab” som är förstahandsval… 🙂

  1. Jag tycker också att rädslan för rasism är fjantig, men problemet med ”sånna som du” är att ni tycker att alla som inte ”erkänner” problemet med mångkultur är vidrigt pk-etablissemang. Du skriker ju pk som andra skriker rasist, och det är därproblemet uppstår. Det kommer aldirg att finnas en nyanserad debatt sålänge kritik mot sd är detsamma som att vara en del av etablissemanget.

   1. Ja, fast problemet är att etablissemangssvinens förräderi rotar sig såpass djupt, både ideologiskt och historiskt. PK-begreppet är givetvis delvis godtyckligt, men om man inte anser att begreppet ”mångkultur” är problematiskt blir man fanimej svaren skyldig. När de olika uppfattningarna grundas på ideologier som är vitt olika varandra, då blir det givetvis svårt att argumentera. Men det beror i stor utsträckning på att folk här i kälkborgarland ofta är så jävla proppmätta, oppoartunistiska och skitnödigt självgoda och fega.

    1. Lustigt nog är både du och jag etniskt svenska (har iaf fått intrycket av att du är det så som du går på) men jag känner ett större avstånd till dig åsiktmässigt än de muslimer jag träffat. Kanske är det inte framförallt mångkulturen som är problemet?

      1. Det var en retorisk fråga. Jag menar bara att det kan finnas stora avstånd mellan människor oavsett etnicitet och kultur. Jag tror att det lättaste blir att alla bara försöker eftersträva acceptans för olika synsätt, då kan olika kulturer leva sida vid sida och säkert dessutom ha ett vettigt utbyte.

       1. Samma gamla vanliga massmediala domesticerande frökensvammel som vanligt…

        Men ja, det kan det uppenbarligen finnas, hela jävla efterkrigstiden är ju ett paradexempel på hur detta uppenbarligen är idealet.

        Men om du definierar ”sida vid sida” som att de traditionella nationalstatsförhållandena upprätthålls till varje pris så må det vara hänt. Det är vad jag kallar ”sida vid sida” i det här sammanhanget.

        Skall du svammelargumentera om ”allmän acceptans och tolerans”, då skall du också tillåta att enklaver etableras på svenskt territorium där sharialagar råder fullt ut. Ständigt med vetskap om att detta kan smitta av sig på det övriga samhället. Då blir du konsekvent. 🙂

        1. Man behöver inte acceptera religion i lagstifning för att tycka att det är okej med muslimer. På samma sätt som jag vill hålla svenska kyrkan så långt borta från staten som möjligt vill jag även hålla judendom, islam, hinduism och buddism därifrån, och alla andra religioner också.

         1. Det finns inga garantier för att ras- och kulturfrämlingar inte skall komma att ställa krav på förändringar i lagstiftning och konstitution. Även om detta inte sker kanske de skiter fullständigt i vilket och genomdriver sina förändringar i alla fall. Vad i helvete hjälper en ”lagstiftning” som alla skiter på? Släpp sargen och kom med i matchen.

          Precis, du vill se en sekulär stat. Alltså är ”mångkulturalismen” ett svineri som alltid varit dömt att gå åt helvete. Detta erkänns ju också, t.ex. t.o.m. av den vidriga gråsuggan Angela Merkel.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *