Tips från coachen!

Jag är inte direkt den som brukar skriva om eller ens bry mig så mycket om sökord folk använt för att komma hit, men det är klart man kollar när man ändå checkar statistiken (kollar statistik ca 4 ggr/dag, älskar känslan). Det här slår dock allt.

Någon (eller några, det är gjort tre gånger) har sökt på ”tips från coachen arsinoe”. Seriöst. Jag dör. Kan den som gjort det snälla träda fram och berätta hur hen tänkte (jag har mina aningar om vem det kan vara, faktiskt), för det är ju bara för underbart. Jag antar att jag kan skriva upp ”coach” på mitt visitkort nu!

10 reaktioner till “Tips från coachen!”

        1. Trodde det var du iom att du var den enda som uppmärksammade (så jag märkte det) att jag taggat ett inlägg med ”tips från coachen”. Vilket mysterium!

  1. Jaså, du har taggat ett inlägg med det. Undrar varför de sökte som de gjorde? Kanske mindes de inte din fulla bloggadress men taggningen och namnet. >< iofs är väl arsinoe + blogg en bättre sökning då. ;D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *