Vad tycker ni?

Nu har jag då bytt design. Tycker överlag denna är snyggare och mer lättnavigerad men är lite osäker på typsnittet. Vad tycker ni? Jag har även fått önskemål om större text och tänker att det kanske vore en bra grej att öka radavståndet, vilket ju alltid gör det mer lättläst. Sedan så har jag ju kört på typ precis samma färger väldigt länge nu, vilket beror på att jag tycker det är fint, men jag kanske borde variera mig.

Jaja, kom med alla era anmärkningar nu medan jag fortfarande har programmet uppe, om de kommer imorrn så kommer jag inte orka ta tag i skiten eftersom jag är en slö jävel. Så kom igen nu.

8 reaktioner till “Vad tycker ni?”

  1. Jag tycker headertexten kunde vara lite större (kanske kursiverad?), och en storlek större på brödtexten funkar nog det med. Jag röstar för mer färg! Annars mkt fint.

  2. tycker du borde lägga arkiv, senaste inläggen och kategorier över senaste kommentarerna på högersidan. annars fint. gillar headerbilden.

  3. I början klickade jag alltid på ditt foto när jag försökte komma till startsidan, och hamnade fel, men det kanske är jag som är ute och cyklar där?

    Annars tycker jag inte du ska öka radavstånd 8vill man ha stor text kan man väl bara fixa det på sin egen dator?). Möjligen trevligt med lite variation bland färgerna. Tycker om att bilden blivit bredare, det är mer bekvämt att läsa på det här viset 🙂

    1. Det där är onekligen drygt. Skulle vilja att det funkade så men vet inte hur att fixa.

  4. Jag gillar det överlag. Men jag tycker headern sticker ut lite väl mycket eftersom den är så mörk, du kanske ska lägga in något i den med bakgrundsfärgen eller mörka ner bakgrunden en aning? Eller bara ha det som det är. Men jag gillar bilden i headern, jättesnygg!
    Tror det skulle vara bra med snäppet större text och större radavstånd så det blir mer lättläst.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *