Varför försvarar Jimmie de som kränker honom?

Alltså. Jimmie Åkessons debattartikel om att man öppnar riksdagen i storkyrkan är rätt lustig på många sätt, men det roligaste är väl ändå att han försvara den tradition som han blev så otroligt kränkt av förra året när Eva Brunne höll en predikan om att man inte ska vara rasist.

Jag ställer mig stark emot att man öppnar riksdagen i storkyrkan. Det är inte för att jag tycker att vi ska ha en imam där istället, jag tycker inte att det ska vara religiöst betingat alls. För sekularisering som jag är.

En kommentar till “Varför försvarar Jimmie de som kränker honom?”

  1. Och vi skriver 1897. Vad menar han egentligen, det är ju ett politiskt ställningstagande att öppna riksmötet med hjälp av religiösa ledare för faan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *