Varför göra en grej av att man har IG i livet?

En grej jag tycker är lite störig är stureplansbrudar som gör en grej av att de är så himla dåliga på att laga mat, så fort de står i köket bara flippar de och bränner vid precis allt. Förutom aspekten att det alltid underförstått i sådana påståenden finns det illa dolda skrytet om att man alltid haft råd med restaurangmat så tycker jag bara att det är så jävla fånigt att typ skryta om att man inte kan ta hand om sig själv.

Nejmen grattis! Kul för dig att du inte ens har inuitiv förmåga nog att kunna röra ihop en tomatsås eller köttbullar. Kul för dig att du inte ens kan googla fram ett recept och följa enkla anvisningar, jag tror för övrigt att det var ett krav för att få g i ”livet” i trean att man kunde följa en enkel instruktion. Om inte annat har väl varenda jävel haft hemkunskap där man i alla falllärde sig att koka makaroner.

Det ha rsäkert att göra med att de vill framstå som lite skönt grabbiga också. Typ ge intrycket av att de bara äter pizza och dricker öl och ändå är sjukt smala och snygga, fast de inte bryr sig. Gu va bra!

Det är fan inte svårt att laga mat. Alla som inbillar sig det har uppenbarligen inte prövat eller har för höga pretentioner. Vilket mähä som helst kan svänga ihop en enkel pasta så det är väl bara att ställa sig vid spisen och köra.

11 reaktioner till “Varför göra en grej av att man har IG i livet?”

  1. Det där är ju inte sant! Det är fett supersvürt att laga mat! Först nu kan jag laga goda sallader. varmrätterna är fortfarande ett mysterium… Känner mig dumförklarad här! Jag är visserligen ingen stureplansbrud men ändü!

  2. Fast jag måste ändå säga att det där inte stämmer, har en tjejkompis som har jättesvårt för att laga mat och det är nu på sistone som hon ens börjat lära sig. För mig har det alltid varit ett mysterium då jag älskar att laga mat och har lärt mig det jag kan på egen hand. Alla är vi olika.

    1. Dte handlar säkert en massa om intresse, men jag vidhåller att det inte är svårt att laga enkla maträtter med hjälp av recept. Jag tycker inte folkska svänga ihop värsta söndagssteken, bara en enkel pasta eller lite köttbullar.

  3. Bah, jag bara hatar den där jävla glättiga Kenza-stylen om hur mycket man älskar att hänga med killar för tjejer är så jobbiga och att man bara dricker öl och beställer pizza och ser på fotboll med ”ma guys” hela dagarna, helt ”sunkig” (dvs: sminkad och fixad och assnygg i vanliga kläder). Att man inte bryr sig om vad man äter eller hur man ser ut men att man i själva verket är mer medveten om sin coola ”avslappnade” livsstil än någon annan.

  4. Jag blir alltid sjukt irriterad när folk säger till mig att jag är bra på att laga mat. Kanske fånigt, men jag tycker det är en konstig sak att ge någon en ”komplimang” för. Laga mat kan vem som helst bli bra på. Finns ju recept också för den som inte fixar att improvisera. 99,5% av alla läskunniga människor torde klara av att följa ett recept.

  5. jag försöker verkligen följa recept! Läser tre günger innan jag börjar. Men det är det där med värmen som är ett jäkla problem. Koka, steka, ugna etc. Är för tankspridd. Det hjälper inte ens om jag sitter och storglor pü maten! Jag lyckades dock göra perfekt pasta en güng! Jag blev sü jävla glad att jag tog den där saken med hül i direkt till spisen och hällde kokande vatten över mina fötter…

    Svürt att vara bra

    1. Jag minns iofs ditt inlägg om när du skulle baka bullar. Men du skryter i alla fall inte om dina tillkortakommanden, det är väl det jag stör mig mest på. Folk som verkligen måste påpeka det hela tiden.

      1. tja skryta gör man väll inte men jag ser ju det komiska i mina tillkortakommanden. det är ju lite pinsamt. Man bör skojja om pinsamma saker dü skämms man mindre. <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *