Bloggtips: Kill your darlings.

Tänker nån gång i veckan såhär: jag måste börja tipsa mer om bloggar. Nu har jag visserligen blivit bättre på att länka andra bloggar som jag blivit inspirerad av tycker jag men ändå. Så nu ska jag fan göra slag i saken och börja bloggtipsa lite ordentligt här.

Så idag tänkte jag tipsa om en blogg jag börjat följa helt nyligen, nämligen Kill your darlings. Det är lite av en sexblogg men innehåller för mycket annat för att vara en renodlad sådan. Det är ju sådana bloggar jag gillar, som är lite blandade men ändå har någon slags röd tråd.

Sandra visar hur man bakar fittmuffins, skriver hyllningstexter till artister hon gillar och visar sina trosor. Det kommer också välskrivna, reportageliknande inlägg som detta om våld. Överlag en välskriven blogg med intressanta perspektiv och utan hetsigt tonläge som förtjänar mer uppmärksamhet. Läs den!

2 reaktioner till “Bloggtips: Kill your darlings.”

  1. Åh, jag behöver inte fler bloggar att följa… Lägger redan så mycket tid på det. Men jag gillar den här också, så tack och inte tack för tips! 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *