Kom i kontakt med ditt inre hat
Den rabiata orakade rabiesfeministen Fanny
Fanny Åström. Bor i Örebro och pluggar genus. Skriver om feminism, relationer, lesbisk existens och manshat. Ritar också.

Twittrar indignerat under namnet @sinoes. Finns på instagram under namnet @fannyarsinoe.

Skicka beundrarbrev, hotmejl eller jobberbjudanden till arsinoe.blogg@gmail.com.
Följ mig på Bloglovin!
bloglovin

Dag tretton, den här veckan.

Den här veckan har jag jobbat i en etta nästan hela veckan. Jag har gått upp klockan sex varje morgon och inte orkat göra något mer än att träffa min pv och en gång Hilda, en gång blev jag arg när mina kompisar ringde så galet sent som klockan nio (!) en vardagskväll eftersom det var så orimligt att jag skulle kunna tänkas ha möjligheten att göra något då.

Jag har med andra ord varit en tråkig jävel, mer än så finns inte att säga.

Däremot har jag tagit många fina bilder som jag kommer bomba er med. Alltid något.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Arkiv