3 reaktioner till “Dagens missöde.”

  1. Jag förstår att du förstår, men jag tycker ändå att problemet med knarkare inte kommer lösas genom att legalisera, vilket är vad du anser?

    Ja, vi måste diskutera ämnet. Men om en stor grupp av människor råkar illa p.g.a droger ser jag inte varför man ska ha en liberal syn på det.

    1. Jag har inte sagt att man ska ha det, jag har sagt att jag ogillar när människor bara ser en sidan av det hela. lika mycket som jag ogillar de som förnekar problemen med droger ogillar jag dem som förnekar att det finns de som kan hantera det. Jag har ju inte ens argumenterat för en legalisering här! Fattar inte hur det kan vara så provocerande att man påpekar att det finns två sidor av det hela.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *