Det tror jag när jag ser det.

Jag har sett att Reinfeldts tal har hyllats på sina håll. Han talade nämligen om hur viktigt det var med vårdpersonal som jobbade skift. Han sa det inte rakt ut, men lät det liksom vara underförstått att detta var en grupp Moderaterna värnade om, och den man värnar om vill man väl förbättra för?

Det tror jag när jag ser det, får väl bli mitt enkla svar på det. Jag kommer aldrig någonsin att rösta på Moderaterna hela mitt liv såsom de har betett sig under sina år vid makten. Jag har väldigt svårt att förstå hur någon kan känna förtroende för Reinfeldt.

Men å andra sidan fäster jag väl inte heller någon större tilltro till alternativet, alltså socialdemokraterna, heller. Jag vill mest se dem vinna bara för att få se Moderaternas snopna miner.

4 reaktioner till “Det tror jag när jag ser det.”

  1. Idag har jag läst din blogg cirka hela dagen, med undantag för kisspauser och matlagning. Tycker du är fantastiskt vettig och önskar att jag kunde komma ihåg åtminstone hälften när jag hamnar i politiska och feministiska diskussioner. Funderar på att bara ge dom din bloggadress nästa gång jag inte orkar berätta(igen) att hen inte betyder höna på svenska. Tack!

  2. Hur tänker du kring miljöpartiet? Fridolin känns ju rätt vänster (om man nu ens kan säga så) men många är liksom… höger?

    aja, flummigt det blev

    1. Finns gott om möjligheter till en modern vänster i mp tkr jag, delvis därför jag är engagerad i dem.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *