En modeteori.

Alltså, denna baddräkt på h&m, vad fan är det? Min teori är följande: det är status eftersom bara sjukt snygga personer kan ha ett såhär fult plagg på sig och fortfarande uppfattas som snygga. Vad tror ni?

20 reaktioner till “En modeteori.”

 1. Hahahaha, bra tänkt. Förmodligen. Känns som H&M också måste ha några sinnessjukt fula kläder i varje kollektion för att på något sätt bevara sin edge inom det mainstreamea.

  1. Troligen. Brukar kalla det h&m-unikt: bara flippat och fult.

 2. Say what?! Det ser ju ut som en jävla jacka. Med tillhörande trosa. Jag har ingen aning om vad detta beror på, kanske nåt konstigt vintage-mode som kommer tillbaka, eller en strävan efter österländska ideal (typ: vi kan inte införa burkini än, men detta är en bit på vägen).

  Sen verkar den så himla obekväm också. Typ: jättetjockt, stumt tyg som inte går att röra sig ordentligt i. Men det är klart, kvinnor ska bara sitta där på stranden och vara snygga. I alla fall om de räknas som snygga, menar jag.

  1. Man måste ju dock vara smal som en pinne för att bära upp den.

 3. Tycker det ’är kul att det görs långärmade baddräkter! Alla vill inte gå halvnakna på stranden. Perfekt!! Dessutom tar det ju fokus från kroppsfixeringen!

  1. Gör det? Är väl trevligt om man inte vill visa hud, men jag kommer fortsätta tycka den är ful.

 4. Hahaha! Man måste få en väldigt intressant bränna av den där.
  Bruna ben och helt vit överkropp och armar…

  1. Spelar ju iaf ingen roll för mig då jag alltid är kritvit, oavsett årstid.

  1. Tror inte det, i reklamen så bär hon den utan något till.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *