Ett halvår.

Detta är en av de första bilderna jag tog när jag kom hit, till Bryssel. Jag kommer ihåg hur sjukt nervös jag var när jag skulle flyga. För att något skulle gå fel, för att ingen skulle ta emot mig på flygplatsen och för att jag inte skulle trivas alls, bara gråta varje dag och längta hem. Nu har jag varit här ett halvår och jag är så otroligt glad att jag åkte, det är nog ett av de bästa besluten jag fattat i mitt liv. Jag har utvecklats så otroligt mycket, på så många olika sätt. Framförallt har jag blivit mycket mer öppen inför andra människor, mycket mindre elitistisk. Och jag mår så mycket bättre nu. Även om jag mår dåligt ibland så är det aldrig samma avgrundsdjupa ångest, aldrig samma självhat. Det är lätt att man glömmer det, så man måste påminna sig ibland.

2 reaktioner till “Ett halvår.”

  1. Jag flyttade utomlands för två månader sedan och har nog aldrig varit så dödsnervös som under första dagen(sådär: springa på toaletten varannan minut utan att lyckas avsluta något).
    Nu ter sig livet enklare än någonsin.
    En väldigt härlig upplevelse och det känns roligt att vi går igenom lite samma sak, trots att du inte har en aning om vem jag är.

  2. Kan du inte skriva lite om det självhat du kände då? Jag kan inte minnas att vi bloggläsare fick veta särskilt mycket om det då.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *