6 reaktioner till “Flogsta höghus.”

  1. hej, fanny!
    undrade bara dels om du har skrivit något om ’cultural appropriation’ någon gång och dels om du vet vad det heter på svenska? skulle vara intressant att läsa dina tankar om det!

  2. Åh, ”vackra” Flogsta. Var ni upp på taken något? Ifall man kan se skönheten i motorvägar (vilket man borde kunna göra om man kan se den i betongkolosserna) är det en höjdare!

  3. Det är en välbekant vy för mig. Jag har bott i hus 12 två gånger: 2003 flyttade jag som grundstudent till en etta på 19 kvm, och bodde där i ett år, och 2006, när jag började doktorera, flyttade jag till en dubbelt så stor tvåa, där jag stannade fem år.

  4. Flogsta i mitt hjärta. Återvänder då och då och äter på chili’n’chai och tänker tillbaka på tiden då sernanders krog fortfarande fanns. Jag Älskar de där husen, så ståtliga! Från hågahögen gör de sig riktigt bra och kommer till sin rätt som skepp seglandes ut i vattnet som fanns där på typ vikingatiden eller nått ;P Fast nu är det förbjudet att gå upp på kung Björns grav men den kanske kommer igen…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *