Kom i kontakt med ditt inre hat
Den rabiata orakade rabiesfeministen Fanny
Fanny Åström. Bor i Örebro och pluggar genus. Skriver om feminism, relationer, lesbisk existens och manshat. Ritar också.

Twittrar indignerat under namnet @sinoes. Finns på instagram under namnet @fannyarsinoe.

Skicka beundrarbrev, hotmejl eller jobberbjudanden till arsinoe.blogg@gmail.com.
Följ mig på Bloglovin!
bloglovin

Helt klart en rimlig prioritering.

Åh, jag känner så mycket sympati för den här mannen som sågade av sin fot för att slippa jobba. Kan ärligt talat verkligen fatta varför man tar ett sådant beslut, givetvis beroende på vilka eventuella jobb man skulle kunna tänkas tvingas utföra. Men jag menar, det rör sig ju ändå om 40 timmar i veckan för resten av ditt liv! Det är så sjukt när man tänker på det, den enorma mängd tid gemene man lägger på arbete.

Nu hoppas och tror jag själv att jag kommer kunna jobba med något jag finner roligt och förhoppningsvis även spendera mindre tid på det än 40 timmar i veckan men om jag skulle vara dömd till att knega på med något skittråkigt utslitararbete för resten av mitt liv så skulle jag nog kunna överväga något liknande. Inte för att jag skulle våga, men ändå.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Arkiv